Plinski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Immergas Victrix 24 TT


NOVO ! Kondenzacijski grelnik Victrix 24 TT 1E, Victrix 20 X TT 1E

Pretočen plinski grelnik (plinska peč)z zaprtim kuriščem moči 21,3 za ogrevanje in 25 kW za segrevanje sanitarne vode z zelo visokim izkoristkom in nizkimi emisijami. ZAMENJAVA ZA VICTRIX 26 2I

Inovativni sistem izgorevanja

Inovtivni sistem zgorevanja s popolnim vnaprejšnjim mešanjem in specialni okolju prijazen gorilnik omogočata zgorevanje tako zemeljskega plina metana, kot utekočinjenega naftnega plina butan-propana, in zagotavljata zelo zmanjšane emisije v atmosfero (VICTRIX 24 TT pripada okolju najbolj prijaznemu razredu grelnikov po evropskih normativih - razredu 5). Grelnik se ponaša z elegantno obliko po dizajnu Schumann, ki omogoča integracijo v pohištvo v prostoru, ob zelo kompaktnih dimenzijah (le 27,7 cm globine) pa je grelnik mogoče vgraditi med kuhinjsko pohištvo in povsod tam, kjer prostora ni na pretek. Grelnik je homologiran tudi za delovanje na prostem, na delno zaščitenem mestu (serijsko zaščita proti zmrzovanju do -5°C, z dodatnim kompletom do -15°C).

Nova elektronika z mikroprocesorjem zagotavlja optimalno krmiljenje moči grelnika, tako za ogrevanje, kot za segrevanje sanitarne vode, nudi pa tudi možnost priključitve ekskluzivne daljinske komandne plošče Comando Amico Remoto in tipala zunanje temperature (oboje dodatna oprema), ki omogočata zelo preprosto daljinsko upravljanje in programiranje grelnika, pa tudi optimalno delovanje s klimatskim krmiljenjem.
Nova elektronika skrbi za optimalno izgorevanje z najnižjimi emisijami in porabo plina, na osnovi reguliranega doziranja plina in zraka v odvisnosti od parametrov dimnih plinov. Opcijsko se lahko vgradi tudi WiFi krmilno enotov v kotel, ki se brezžično poveže z brezžičnim omrežjem v stanovanju in preko spleta omogoča popoln nadzor in regulacijo toplote na daljavo.

Modela VICTRIX 20 X TT 1E, VICTRIX 12 X 1E sta samo za ogrevanje, z možnostjo priklopa zunanjega bojlerja za sanitarno vodo.

Prednosti modela Victrix 24 TT 1E

VELIKA PRILAGODLJIVOST MONTAŽE
Grelnik je homologiran za montažo na prostem, na delno zaščitenem prostoru (električna zaščitenost stopnje IPX5D). Kompaktne dimenzije (le 27,6 cm globine) omogočajo montažo grelnika povsod tam, kjer prostora ni na pretek.
VISOK IZKORISTEK - do 109 %
Nova elektronika, ki regulira doziranje plina na osnovi dimnih plinov in s tem optimalno izgorevanje
DODATNA OPREMA ZA KRMILJENJE
S priključeno dodatno opremo (CAR - Comando Amico Remoto - in zunanjim tipalom zagotavlja optimalne sezonske izkoristke v prav vsaki napeljavi.
Z WiFi komandno ploščo pa lahko kadarkoli in od kjerkoli nadziramo in upravljamo ogrevanje v prostoru)
MOŽNOST DOLOČITVE OBMOČJA TEMPERATURE ZA OGREVANJE V GRELNIKU 20-50 °C
Idealen za nove bivalne prostore, ki se v celoti ogrevajo z nizkotemperaturnimi sevajočimi ploščami (talno gretje).
Avtomatsko prilagajanje na vrsto plina (zemeljski plin ali utekočinjeni naftni plin)
Poraba elektrike v stanju pripravljenosti < 6 W
Grelniki Victrix so pripravljeni za delovanje z daljinsko krmilno ploščo Comando Amico Remoto (CAR) (modulacijski termostat) in tipalom zunanje temperature (dodatna oprema) za upravljanje ne le funkcij grelnika, pač pa tudi za klimatsko krmiljenje.

  • Moč:25 kW
  • Tip:Stenski
  • Tip:Kombinirana ogrevanje/pretočno sanitarna voda ali samo ogrevanje

Katalog VITRIX TT

Sorodni izdelki