Plinski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Immergas Victrix Zeus 26 1I


Stenski kondenzacijski grelnik z vgrajenim bojlerjem 45l in zelo visokim izkoristkom (4 zvezdice po D.P.R. 660/96, največ, kar je mogoče!).

OPOZORILO: Model VICTRIX Zeus 26 ima vgrajeno ekspanzijsko posodo za ogrevanje in sanitarno vodo.

VICTRIX ZEUS 26 1I  je stenski grelnik z zaprtim kuriščem moči 26 kW za ogrevanje z vgrajenim aku. bojlerjem 45l. Zahvaljujoč kondenzacijski tehnologiji se odlikuje z zelo visokim izkoristkom (4 zvezdice po D.P.R. 660/96, največ, kar je mogoče!). Inovtivni sistem zgorevanja s popolnim vnaprejšnjim mešanjem in specialni okolju prijazen gorilnik omogočata zgorevanje tako zemeljskega plina metana, kot utekočinjenega naftnega plina butan-propana, in zagotavljata zelo zmanjšane emisije v atmosfero (VICTRIX Zeus 26  pripada okolju najbolj prijaznemu razredu grelnikov po evropskih normativih - razredu 5).

Grelnik se ponaša z elegantno obliko po dizajnu Schumann, ki omogoča integracijo v pohištvo v prostoru, ob zelo kompaktnih dimenzijah pa je grelnik mogoče vgraditi med kuhinjsko pohištvo in povsod tam, kjer prostora ni na pretek. Grelnik je homologiran tudi za delovanje na prostem, na delno zaščitenem mestu (serijsko zaščita proti zmrzovanju do -5°C, z dodatnim kompletom do -15°C). Nova elektronika z mikroprocesorjem zagotavlja optimalno krmiljenje moči grelnika, tako za ogrevanje, kot za segrevanje sanitarne vode, nudi pa tudi možnost priključitve ekskluzivne daljinske komandne plošče Comando Amico Remoto in tipala zunanje temperature (oboje dodatna oprema), ki omogočata zelo preprosto daljinsko upravljanje in programiranje grelnika, pa tudi optimalno delovanje s klimatskim krmiljenjem.

Prednosti modela Victrix ZEUS 26 1l:

  • VELIKA PRILAGODLJIVOST MONTAŽE

Grelnik je homologiran za montažo na prostem, na delno zaščitenem prostoru (električna zaščitenost stopnje IPX4D). Kompaktne dimenzije (le 25 cm globine) omogočajo montažo grelnika povsod tam, kjer prostora ni na pretek.

  • VISOK IZKORISTEK

4 Zvezdice po D.P.R. 660/96.

  • DODATNA OPREMA ZA KRMILJENJE

S priključeno dodatno opremo (CAR - Comando Amico Remoto - in zunanjim tipalom zagotavlja optimelne sezonske izkoristke v prav vsaki napeljavi.

  • MOŽNOST DOLOČITVE OBMOČJA TEMPERATURE ZA OGREVANJE V GRELNIKU 25-50 °C

Idealen za nove bivalne prostore, ki se v celoti ogrevajo z nizkotemperaturnimi sevajočimi ploščami. Pri povezavi ne potrebujemo dodatne hidravlične kretnice in mešalnega ventila

Grelniki Victrix so pripravljeni za delovanje z daljinsko krmilno ploščo Comando Amico Remoto (CAR) in tipalom zunanje temperature (dodatna oprema) za upravljanje ne le funkcij grelnika, pač pa tudi za klimatsko krmiljenje.

  • Moč: 26 kW
  • Tip: Stenski
  • Tip: Kombinirana ogrevanje/sanitarna voda z akumulacijo 45 l

Tehnični podatki Vitrix Zeus 26 1I

Sorodni izdelki