Plinski kotli

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Immergas Victrix 26


Kondenzacijski grelnik Victrix 26 2I, Victrix X 24, Victrix X 12

Pretočna plinska peč z zaprtim kuriščem moči 23,6 kW za ogrevanje in 26 kW za segrevanje sanitarne vode z zelo visokim izkoristkom (4 zvezdice po D.P.R. 660/96, največ, kar je mogoče!)

Inovativni sistem izgorevanja

Inovtivni sistem zgorevanja s popolnim vnaprejšnjim mešanjem in specialni okolju prijazen gorilnik omogočata zgorevanje tako zemeljskega plina metana, kot utekočinjenega naftnega plina butan-propana, in zagotavljata zelo zmanjšane emisije v atmosfero (VICTRIX 26 2I pripada okolju najbolj prijaznemu razredu grelnikov po evropskih normativih - razredu 5). Grelnik se ponaša z elegantno obliko po dizajnu Schumann, ki omogoča integracijo v pohištvo v prostoru, ob zelo kompaktnih dimenzijah (le 25 cm globine) pa je grelnik mogoče vgraditi med kuhinjsko pohištvo in povsod tam, kjer prostora ni na pretek. Grelnik je homologiran tudi za delovanje na prostem, na delno zaščitenem mestu (serijsko zaščita proti zmrzovanju do -5°C, z dodatnim kompletom do -15°C).

Nova elektronika z mikroprocesorjem zagotavlja optimalno krmiljenje moči grelnika, tako za ogrevanje, kot za segrevanje sanitarne vode, nudi pa tudi možnost priključitve ekskluzivne daljinske komandne plošče Comando Amico Remoto in tipala zunanje temperature (oboje dodatna oprema), ki omogočata zelo preprosto daljinsko upravljanje in programiranje grelnika, pa tudi optimalno delovanje s klimatskim krmiljenjem.

Modela VICTRIX X 24 2I, VICTRIX X 12 2I sta samo za ogrevanje, z možnostjo priklopa zunanjega bojlerja za sanitarno vodo.

Prednosti modela Victrix 26 2I, Victrix X 24, Victrix X 12

VELIKA PRILAGODLJIVOST MONTAŽE
Grelnik je homologiran za montažo na prostem, na delno zaščitenem prostoru (električna zaščitenost stopnje IPX4D). Kompaktne dimenzije (le 25 cm globine) omogočajo montažo grelnika povsod tam, kjer prostora ni na pretek.
VISOK IZKORISTEK - 4 Zvezdice po D.P.R. 660/96.
DODATNA OPREMA ZA KRMILJENJE
S priključeno dodatno opremo (CAR - Comando Amico Remoto - in zunanjim tipalom zagotavlja optimalne sezonske izkoristke v prav vsaki napeljavi.
MOŽNOST DOLOČITVE OBMOČJA TEMPERATURE ZA OGREVANJE V GRELNIKU 25-50 °C
Idealen za nove bivalne prostore, ki se v celoti ogrevajo z nizkotemperaturnimi sevajočimi ploščami (talno gretje).
Grelniki Victrix so pripravljeni za delovanje z daljinsko krmilno ploščo Comando Amico Remoto (CAR) in tipalom zunanje temperature (dodatna oprema) za upravljanje ne le funkcij grelnika, pač pa tudi za klimatsko krmiljenje.

  • Moč: 23,6 kW / 26 kW
  • Tip: Stenski
  • Tip:Kombinirana ogrevanje/pretočno sanitarna voda ali samo ogrevanje

Katalog VICTRIX

Sorodni izdelki