Kotli na pelete

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Waltis Pellson


Pellson potrebuje le 5 min pozornosti na teden,
Saj je že v sami konstrukciji kotla je vgrajen tedenski zalogovnik peletov, ki ga preprosto napolnimo enkrat tedensko, pepelno posodo pa spraznimo le enkrat na mesec, kar nam v povprečju vzame vsak teden le nekaj minut. Za vse ostalo v zvezi z ogrevanjem vašega doma poskrbi kotel sam.

Tehnične podrobnosti kotlov Pellson
 
Enostavnost spravila kotla v najtežje dostopne kotlovnice
 
Valtis servis smo prilagodili tudi kupcem, ki imajo oteženo spravilo kotla v kotlovnico in organizirali možnost sestave kotla pri vas doma. Kotel preprosto naročite v razstavljenem stanju, mi pa vam ga dobavimo v manjših kosih, ki jih z lahkoto odnesete v kotlovnico, kotel pa pri vas doma lahko sestavijo strokovnjaki našega podjetja.
 
Kotel vam bomo morali dobaviti v razstavljenem stanju v primeru, da se odločite za kotel:

  • Pellson X1 in je širina najožjega prehoda manjša od 67 cm
  • Pellson X3 in je širina najožjega prehoda manjša od 78 cm
  • Pellson X5 in je širina najožjega prehoda manjša od 90 cm

 Uživajte popolno udobje z izbiro Pellson doziranja iz letnega zalogovnika peletov in pozabite na polnjenje tedenskega peletnega zalogovnika. Pri kotih Pellson X1 in X3 je tedenski zalogovnik že integriran v sami konstrukciji kotla zato je doziranje peletov iz letnega zalogovnika le možnost nadgradnje sistema, ki jo lahko storite ob nakupu kotla ali kasneje, medtem ko je pri kotlih X5 in X7 montaža takšnega sistema nujna. Pellson dozirni sistem deluje na principu vrtenja posebnega polža, ki transportira pelete iz zalogovnika v kotel.
 
Za vsako stranko naredimo predhoden ogled kotlovnice ter šele nato vzpostavimo sistem oddaljenega doziranja prilagojen na vašo prostorsko stanje. Sistem sestavljajo kvalitetni materiali in robustne komponente, ki omogočajo izjemno varno, zanesljivo in trpežno transportiranje peletov vaš kotel.

Sorodni izdelki