Toplotne črpalke za ogrevanje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hitachi YUTAKI S COMBI


Toplotna črpalka Yutaki S Combi ustreza toplotnim izgubam večine hiš in stanovanj saj imamo na voljo kar 5 modelov z razponom moči od 2,2 do 17,8 Kw (min. do max. ogrevalna moč). Vse enote so dobavljive tako z 200 L kot tudi 260 L rezervoarjem tople sanitarne vode, kateri ima še dodatno vgrajen 2,5 KW dodatni električni grelnik! Tako kot tudi modeli brez bojlerja, Yutaki  S combi dosega maksimalno temperaturo ogrevalne vode 60°C  brez dodatne pomoči električnih grelcev. Vsi modeli pa imajo že serijsko  omogočeno tudi funkcijo hlajenja!

Glede na to, da je pri večini novogradenj prostora za kotlovnice vedno manj oziroma nekateri niti ne razmišljajo o prostoru, ki bi bil namenjen le ogrevalnim napravam ter bojlerju za pripravo sanitarne vode so tudi pri HITACHI-ju pripravili toplotno črpalko z integrirano kompaktno notranjo enoto,kar je idealna rešitev za novogradnje ali prenove.Zahvaljujoč temu, da so vse hidravlične komponente potrebne za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode že integrirane v notranjo enoto je prostor ki je potreben za namestitev notranje enote za skoraj 70% v primerjavi s klasično instalacijo in posledično temu imamo tudi nižje stroške same instalacije.

Yutaki S Combi ustreza toplotnim izgubam večine hiš in stanovanj saj imamo na voljo kar 5 modelov z razponom moči od 2,2 do 17,8 Kw (min. do max. ogrevalna moč). Vse enote so dobavljive tako z 200 L kot tudi 260 L rezervoarjem tople sanitarne vode, kateri ima še dodatno vgrajen 2,5 KW dodatni električni grelnik! Tako kot tudi modeli brez bojlerja, Yutaki  S combi dosega maksimalno temperaturo ogrevalne vode 60°C  brez dodatne pomoči električnih grelcev. Vsi modeli pa imajo že serijsko  omogočeno tudi funkcijo hlajenja!

Več ...

Sorodni izdelki