Toplotne črpalke za ogrevanje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Fujitsu WATERSTAGE


Zelo tihe Fujitsu toplotne črpalke zrak-voda vas bodo naredile neodvisne od nafte ali plina. Zajema celotno zahtevo po toploti stanovanjskega objekta: od ogrevanja celotne stavbe k proizvodnji vroče vode. Toplotna črpalka Fujitsu je v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi, ne samo učikovita za okolje ampak tudi varčna.

WATERSTAGE je ekonomičen in čist sistem ogrevanja ali hlajenja, ki uporablja edinstveno tehnologijo toplotne črpalke.

Fujitsu je v razvojnih laboratorijih v mestu Kawasaki na Japonskema razvil tehnologijo, ki temelji na dolgoletnem raziskovanju in razvoju uporabe neomejenega zračno-termalnega vira toplote.

Glavne prednosti sistema Waterstage so nizki obratovalni stroški, čist in zdrav sistem, ki ne izloča škodljivih snovi, neprijetnih vonjav ali umazanije, tiho deluje, ima enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo.

S širokim spektrom ogrevalnih sistemov od talnega do radiatorskega gretja do produkcije sanitarne tople vode za gospodinjstvo ali za plavalni bazen je poskrbljeno za potrebe vsakega doma. Ta okolju prijazen sistem ima v primerjavi z gretjem na kurilno olje, plin ali druga goriva neprimerljivo manjše emisije CO2. Pri letnem povprečju emisij CO2 ima glede na gretje na plin približno 65% manjše emisije CO2.

Katalog Fujitsu Waterstage

Sorodni izdelki