Montaža

V podjetju Apolis d.o.o. se zavedamo, da brez kvalitetne montaže in servisiranja še najbolj vrhunski izdelek izgubi svojo vrednost. Prav zato, že v fazi nakupa izdelka svetujemo in pomagamo pri izbiri najprimernejšega izdelka ali naprave za vsakega posameznika. Nam niso pomembne količine, temveč samo izključno kvaliteta in pravilna izbira glede na vsak projekt posebej.

Vsaki stranki se posvetimo individualno in preučimo vse možnosti ter vedno preverimo primernost proizvodov ter naprav glede na zahtevane pogoje. Montaže izvajamo izključno s kvalitetnimi materiali in najboljšo opremo. Prav vsak zaposleni je strokovnjak na svojem področju in nič ne prepuščamo naključju. V primeru zahtevnejših operacij smo povezani samo z najboljšimi podjetji, tehničnimi službami in strokovnjaki iz Slovenije in Evrope.

Projektov, ki že v začetku kažejo pomanjkljivosti ne sprejmemo, kajti samo tako se lahko v čim večji meri izognemo reklamacijam. V primeru, da vseeno pride do kakšne reklamacije zadevo rešimo korektno in pošteno. Za vsak sistem, ki ga vgradimo, jamčimo z garancijami in brezhibnim delovanjem. Za izdelke in naprave, ki jih vgrajujemo, imamo usposobljene monterske in servisne ekipe.

Samo odlično izbran, vgrajen in servisiran izdelek ali sistem nam je v zadovoljstvo. Smo perfekcionisti po naravi, in vse kar delamo je za nas umetnost in ne samo služba, zato uživamo v vsaki sekundi odlično delujočih sistemov.

Vodstvo prodajne, monterske in servisne ekipe Apolis d.o.o.