Kaj delamo?

Ponujamo kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve svetovno priznanih proizvajalcev na področju strojnih inštalacij, elektroinštalacij in sanitarne opreme. Prav tako nudimo montažo in servisiranje kompletnih strojnih ter elektro inštalacij. Pri montaži toplotnih črpalk ter ostalih inštalacij vam lahko ponudimo tudi izdelavo vrtin ter ostala zemeljska dela. Na vse vgrajene elemente in storitve vam priznamo garancijo. Vsa dela izvedemo strokovno in v dogovorjenem roku.

 

OGREVANJE

Dvokuriščni kotliProdaja, vgradnja in servis vseh vrst ogrevalnih sistemov in naprav.
Ogrevalni sistemi, ki izkoriščajo obnovljive vire energije so srednjeročno in dolgoročno optimalna izbira, saj so prijazni do okolja, so energetsko učinkoviti in v roku nekaj let povrnejo finančno investicijo, zato dajemo poudarek predvsem takim sistemom.

Program ogrevanja: toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zemlja-voda, toplotne črpalke zrak-voda, hibridni sistemi s toplotno črpalko, toplotne črpalke na zeolit, toplotne črpalke za pripravo sanitarne vode, kotli na pelete, kotli na sekance, kotli na trdo gorivo, kotli na olje, kotli na plin, kotli na elektriko, kamini na polena, kamini na pelete, toplovodni in toplozračni kamini, oljni in plinski gorilniki, radiatorji, talno ogrevanje, stensko ogrevanje, stropno ogrevanje, IR paneli, konvektorji, plinska in toplovodna sevala, obtočne črpalke, regulatorji ogrevanja, ekspanzijske posode, kopalniški radiatorji, bojlerji, zalogovniki, sobni termostati, radiatorski ventili, kroglični ventili in ostalo.

 

TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotne črpalke za ogrevanjeZa nizkotemperaturno gretje ali ohlajevanje prostora.
Prednosti toplotnih črpalk so: prihranek energije, ekonomično delovanje, enostavna postavitev, možno ogrevanje in hlajenje v enem, prijaznost do okolja. Za ogrevalne sisteme s toplotnimi črpalkami so najprimernejši: talno ali stensko ogrevanje, toplozračno in nizkotemperaturno radiatorsko ogrevanje.

 

VODOVODNE INŠTALACIJE, KANALIZACIJA IN SANITARNA OPREMA

Vodovodne inštalacijeProdaja, vgradnja in servis vseh vrst vodovodnih in kanalizacijskih sistemov ter sanitarne opreme. Vsi vgrajeni materiali so A testirani in z garancijo, ki jo določa proizvajalec. Inštalacije se po potrebi tudi izolira z različnimi izolacijami. Vgradimo jih podometno (v stene, tlake,..) ali nadometno (zunaj sten,..) na različne načine in z različnimi tehnološkimi postopki. Po končanih montažah vodovodnih inštalacij se na vašo željo zmontira tudi vsa potrebna sanitarna ali druga oprema.

Program vodovodnih inštalacij: cevi za vodovod, odtočne cevi, cevi za zunanjo kanalizacijo, jaški, wc kotlički, sanitarna oprema, bojlerji, ventili za vodo, hidroforji, potopne črpalke, sesalne črpalke, črpalke za deževnico, čistilne naprave, sifoni, filtri za vodo, mehčalci za vodo, armature termostatske, armature enoročne in dvoročne, vodomeri, bideji, umivalniki, tuš kabine in tuš kadi, kopalne kadi, masažne kadi, kopalniško pohištvo, kanalete, varnostni ventili, reducirni ventili, izolacije in ostalo.

 

Klimatske naprave SamsungKLIMATSKE NAPRAVE IN HLADILNI SISTEMI

Prodaja, vgradnja in servis klimatskih naprav in drugih naprav za hlajenje, ogrevanje, razvlaževanje, ventilacijo in filtriranje zraka v prostoru. Nudimo kvalitetne naprave z najnovejšo tehnologijo, katera pripomore k manjši porabi energije in večjemu udobju.

Program klimatizacije in hladilnih sistemov: stenske klimatske naprave, kasetne klimatske naprave, talne klimatske naprave, stropne klimatske naprave, kanalske klimatske naprave, multi sistemi klimatskih naprav, kletne klimatske naprave, hladilne naprave za industrijo in gostinstvo, inverterske klimatske naprave, vodni hladilni sistemi, hladilnice, cevi za klimatizacijo, konzole, kanali in ostalo.

 

PLINSKE INŠTALACIJE IN OPREMA

Plinske inštalacijeIzgradnja in vzdrževanje plinskih inštalacij. Prednost plinskih inštalacij in naprav je okolju prijazna uporaba plina, emisija CO2, kot produkt zgorevanja, je dvakrat manjša v primerjavi z drugimi gorivi, ob zgorevanju ni dima, vonja in saj. Plinske naprave so z investicijskega vidika konkurenčne napravam, ki uporabljajo ostala fosilna goriva.

Program plinskih inštalacij in opreme: plinske inštalacije, plinski ventili, termična varovala, plinski kotli za ogrevanje in pripravo sanitarne vode, plinske inštalacije za kuhinjo, plinska sevala in ostalo.

 

PREZRAČEVANJE

Sistemi BrinkProdaja, vgradnja in servis prezračevalnih naprav in prezračevalnih sistemov.
Svež, zdrav, prijetno topel in hladen zrak vam zagotovimo s prezračevalnimi sistemi. Dobro izolirana hiša ali objekt zahteva tudi izvedbo prezračevanja. V prostorih z več osebami je pogosto opaziti pomanjkanje kisika, višje koncentracije CO2, vlage, mikroorganizmov, raznih plinov, ponekod pa tudi povišano koncentracijo radona. Bivanje v takih prostorih ni le neprijetno, temveč lahko tudi celo škodljivo. Prav zaradi tega se tudi v stanovanjskih hišah v vse večji meri uporabljajo prezračevalni sistemi.

Program prezračevalnih sistemov in naprav: Prezračevalne naprave z rekuperacijo, lokalne prezračevalne naprave, prezračevalne naprave z entalpijskim izmenjevalcem, ventilatorji, prezračevalne naprave za kuhinje in industrijo, filtri za prezračevalne naprave, cevi za prezračevanje (antistatične, antibakterijske), spiro cevi, komore, razdelilci za prezračevanje, rešetke za prezračevanje, difuzorji, regulatorji, lopute in ostalo.

 

SONČNI KOLEKTORJI IN SONČNE ELEKTRARNE (FOTOVOLTAIKA)

FotovoltaikaProdaja, vgradnja in servis sončnih kolektorjev za ogrevanje sanitarne vode in prostorov ter sončne elektrarne za komercialne potrebe ali lastno rabo.
Sonce nam nudi brezplačno energijo skoraj skozi vse leto, zato je smiselno in ekonomično, da se v čim večji meri izkorišča brezplačna energija sonca. Nudimo klasične (ploščate) in vakuumske sončne kolektorje z vso pripadajočo opremo in regulacijami.

Program sončnih kolektorjev in fotovoltaike: ploščati sončni kolektorji, vakuumski sončni kolektorji, heatpipe sončni kolektorji, u-pipe sončni kolektorji, polikristalni moduli, monokristalni moduli, amorfni moduli, razsmerniki, sledilniki, otočne elektrarne, regulatorji, solarni kabli, akumolatorji, solarni bojlerji, solarni zalogovniki, solarne enote, solarne tekočine, inox cevi - solarne, konstrukcije za streho, solarne ekspanzijske posode in ostalo.

 

CENTRALNI SESALNI SISTEMI

Prodaja, vgradnja in servis centralnih sesalnih sistemov v stanovanjskih hišah in poslovnih objektih. Izognete se klasičnemu čiščenju prostorov s klasičnimi sesalci in si ustvarite več udobja ter čistejši zrak v prostoru, saj se vsa umazanija zbira v napravi, ki je izven prostora čiščenja.

Program centralnih sesalnih sistemov: centralna sesalna naprava, oprema, filtri, krtače, cevi gibljive, cevi za podometne inštalacije in ostalo.

 

ELEKTRO INŠTALACIJE IN OPREMA

Prodaja, vgradnja in servis vseh elektro inštalacij v stanovanjskih hišah in poslovnih objektih.

Program elektro inštalacij in opreme: razsvetljava, zasilna razsvetljava, varovalke, vodniki, kanali, merilniki, strelovodi, podometne inštalacije, nadometne inštalacije, nadometna oprema, zunanja razsvetljava, regulacije ogrevanja, kandelabri, led svetila, telekomunikacijske inštalacije, elektro omarice, stikala, vtičnice in ostalo.

 

VRTINE IN ZEMELJSKA DELA

Izdelava (vrtanje, udarjanje, izkopi,..), čiščenje, črpalni poizkusi in pridobitev dovoljenj pri vrtinah, ter zemeljska dela vam kvalitetno izvedemo in nudimo ustrezne garancije na izvedeno delo.

Program izdelave vrtin in zemeljskih del: vrtanje, čiščenje vrtin, črpani poizkusi, vodna dovoljenja, monitoring, izkopi z mini bagerjem, položitev inštalacij, zasip in utrjevanje terena, odvoz odvečnega materiala in ostalo.

 

KOGENERACIJA

Prodaja in vgradnja kogeneracijskih naprav nemškega proizvajalca Vaillant. Ponujamo rešitve pridobivanja električne energije in toplote s kogeneracijskimi napravami.